29 Mart 2023 Çarşamba

Keskin Nişancı Oyunları

 


 Keskin nişancı oyunları, oyuncuların nişancılık ve strateji becerilerini kullanarak hedefleri etkisiz hale getirmeye çalıştığı popüler bir oyun türüdür. İşte çeşitli platformlarda oynayabileceğiniz bazı popüler keskin nişancı oyunları:

  • Sniper Elite Serisi - İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen bu oyun serisinde, bir keskin nişancı olarak düşman hedeflerini yok etmeye çalışıyorsunuz. Serinin son oyunu "Sniper Elite 4"tür.
  • Hitman Serisi - Aksiyon ve gizlilik tabanlı bir oyun serisidir. Ajan 47 adlı suikastçıyı yönlendirerek, belirli hedefleri etkisiz hale getirin. Serinin son oyunu "Hitman 3"tür.
  • Ghost Recon Serisi - Askeri taktik ve strateji üzerine kurulu bir oyun serisidir. Bu oyunlarda, düşmanları uzaktan etkisiz hale getirebilecek keskin nişancı karakterler kullanabilirsiniz. Son oyun "Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint"tir.
  • Sniper: Ghost Warrior Serisi - Bu seride, çeşitli askeri görevleri tamamlamak için keskin nişancı becerilerinizi kullanıyorsunuz. Serinin son oyunu "Sniper Ghost Warrior Contracts 2'dir.Sniper Fury - Mobil cihazlarda oynanabilen bu oyun, keskin nişancı becerilerinizi kullanarak düşmanları etkisiz hale getirme ve görevleri tamamlama üzerine kuruludur.
  • Contract Killer: Sniper - Bu mobil oyun, suikastçı ve keskin nişancı görevlerini tamamlamak için becerilerinizi kullanmanızı gerektirir. Düşmanları sessizce ortadan kaldırarak hedeflere ulaşın.
  • Clear Vision Serisi - Flash oyunları arasında popüler olan bu seride, keskin nişancı olarak hedefleri ortadan kaldırmaya çalışıyorsunuz. Clear Vision oyunlarının mobil versiyonları da bulunmaktadır.
  • Stickman Sniper Serisi - Basit grafiklere sahip bu oyunlarda, çeşitli görevleri tamamlamak için keskin nişancı becerilerinizi kullanmanız gerekmektedir.


Bu oyunların yanı sıra, düşmanları etkisiz hale getirme, suikast ve gizlilik temalarına sahip birçok başka oyun da bulunmaktadır. Bu oyunlar, nişancılık ve strateji becerilerinizi geliştirebilir ve eğlenceli saatler geçirmenizi sağlayabilir. 

https://bedavainternet.com.tr/keskin-nisanci-oyunlari/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder